Fudbal

Kapelo: Utakmica nije trebalo da bude nastavljena

Kapelo: Utakmica nije trebalo da bude nastavljena
Kapelo: Utakmica nije trebalo da bude nastavljena

PODGORICA - Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo kazao je za ruske medije da utakmica "Pod Goricom" nije smjela da bude nastavljena nakon incidenta koji se dogodio na početku susreta.

Vijest o incidentima koji su se sinoć dogodili u Podgorici obišla je Evropu i svijet, a sve su prilike da Fudbalski savez Crne Gore čeka drakonska kazna.

Huligani su najpre pogodili golmana Rusije bakljom u glavu, a meč je definitivno prekinut nakon još jednog incidenta sredinom drugog dijela. Selektor reprezentacije Rusije Fabio Kapelo kazao je da utakmica nije trebalo da bude nastavljena poslije prvog prekida.

"Poslije onoga što se dogodilo Akinfeevu, utakmica nije smela da bude nastavljena. Morali smo na teren zbog odluke delegata da se utakmica nastavi. Bitno je da se naš golman dobro osjeća, a dešavanja na terenu sada ne bih komentarisao" rekao je Kapelo, prenosi RTRS.

Podsjećamo, utakmica Crna Gora - Rusija prekinuta je u 67. minutu nakon drugog incidenta poslije čega je sudija odlučio da se igrači ne vraćaju na teren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije