Fudbal

Kavani će u Junajted

Kavani će u Junajted
Kavani će u Junajted

Luj van Gal je preuzeo komandnu palicu u Mančester junajtedu, i po svemu sudeći napraviće velike promjene u igračkom kadru, a izgleda da je spremio i transfer bombu i vidu Edinsona Kavanija iz Pariz Sen Žermena.

Urugvajac bi poslije samo godinu dana mogao da napusti "prinčeve" zbog toga što nije opravdao očekivanja i nije se navikao na igranje u tandemu sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali i zbog dolaska Anhela di Marije u PSŽ. Francuski klub je sve dogovorio sa Real Madridom i Di Marijom, transfer bi trebalo da iznosi oko 60 miliona evra, ali prepreka je finansijski fer-plej.

PSŽ mora da napravi i neku veliki prodaju ovog ljeta ako želi da dovede reprezentativca Argentine Di Mariju, a izbor je pao na Kavanija. Već su rekli njegovom menadžeru da se raspita o zainetersovanim klubovima. Jedina moguća destinacija je Engleska, a "crveni đavoli" su najozbiljniji kandidat. Poslije potpisanog ugovor sa "Adidasom", Junajtedu neće nedostajati novac, a bivši selektor Holandije, koji je sa "lalama" na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Brazilu zauzeo treće mjesto, dao je zeleno svjetlo da se transfer realizuje. Spekuliše se da će Junajted za napadača morati da plati 65 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije