Fudbal

Kokeza ulazi u FSS

Kokeza ulazi u FSS
Kokeza ulazi u FSS

Tomislav Karadžić, predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), rekao je da će Slaviša Kokeza, potpredsjednik Crvene zvezde i prvi čovjek Fudbalskog saveza Beograda, biti uključen u rad najviših organa FSS.

"Primetio sam da se određeni mediji pozivaju na moje izjave o Slaviši Kokezi iz 2013. godine, koje sam nesporno tada dao. Bio je to period ispunjen teškim rečima sa obe strane. Te stavove sam izneo na osnovu određenih informacija koje sam tada posedovao", rekao je Karadžić i zatim dodao:

"Međutim, u ovom dvogodišnjem periodu imao sam priliku da bolje upoznam Kokezu, čoveka koji svojim radom i angažmanom pomaže Crvenoj zvezdi u teškim trenucima kroz koje prolazi, a što sam već ranije i apostrofirao kroz medije."

Prvi čovjek FSS ističe da ima pouzdane informacije da Kokeza u posljednje vrijeme obezbeđuje brojne sponzorske ugovore za potrebe kluba, a što je neophodno da bi se prevazišla komplikovana finansijska situacija u kojoj se Zvezda već duže nalazi.

"Kokeza je, uz to, i predsednik FS Beograda, te će kao takav funkcioner biti uključen u narednom periodu u rad najviših organa FSS, a gdje se već nalaze i ostali predsednici regionalnih saveza po funkciji. Smatram da korišćenje izjava van konteksta nikako ne koristi za dobrobit srpskog fudbala", zaključio je Karadžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije