Fudbal

Krunić pojačao Leotar

Krunić pojačao Leotar
Krunić pojačao Leotar

Na stadion "Tušanj" na megdan Slobodi u utorak stiže Leotar koji je u ponedjeljak dobio veliko pojačanje jer će dres trebinjskog kluba nakon dugo vremena ponovo obući Branislav Krunić.

Nakon što je njegov poslijednji klub Moskva preseljen u niži rang zbog finansijskih problema, Krunić je odlučio da se do ljeta pridruži ekipi s "Polica", klubu u kojem je ponikao.

Njegovo veliko iskustvo i dokazan kvalitet biće od dragocjene pomoći Leotaru u nastavku prvenstva. Krunić je bio član šampionske generacije Leotara (2004), a bio je i reprezentativac BiH. U karijeri osim za Leotar nastupao je za ljubljansku Olimpiju, ukrajinski Volin, te ruske klubove Tomsk i Moskva.

U toku je proces registracije Krunića u FS BiH, a očekuje se da najdraži dres prvi put obuče u subotu na utakmici s Modričom na "Policama".

"Dobili smo sjajnog igrača, koji je možda trenutno najbolji u Premijer ligi. Ne treba da govorim o njegovim kvalitetima, jer su oni svima poznati. Znamo svi da je njegovo mjesto u nekoj od najjačih evropskih liga. Upravo takav igrač nam je nedostajao i ne sumnjam da će se odmah uklopiti u ekipu. Nije van forme, jer je prošao kompletne pripreme s Moskovljanima. Očekujem da nam svojim kvalitetima podigne igru na viši nivo", rekao je trener Leotara Goran Skakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije