Fudbal

Kutinjo: Ne znam do kad ostajem u Liverpulu

Kutinjo: Ne znam do kad ostajem u Liverpulu
Foto: N.N. | Kutinjo: Ne znam do kad ostajem u Liverpulu

LIVERPUL - Fudbaler Liverpula Felipe Kutinjo izjavio jer da nije siguran da li će i poslije zimskog prelaznog roka ostati u klubu, ali da će do tada igrati najbolje što može.

"Ja sam igrač Liverpula i dokle god budem imao priliku da igram za ovaj klub daću sve od sebe zbog poštovanja prema navijačima i dresu koji nosim. Šta će se dogoditi u januaru znaćemo kada dođe januar. Ništa ne mogu konkretnije da kažem dok ne stigne zvanična ponuda", izjavio je brazilski vezista poslije utakmice protiv moskovskog Sparatka u posljednjem kolu Lige šampiona u kojoj je bio strijelac tri gola.

Reprezentativac Brazila je potvrdio da je ljetos postojalo oobstrano interesovanje da se realizuje njeogov transfer u Barselonu, ali da je uprkos tome nastavio da sa istim entuzijazmom nastupa za Liverpul.

"Ljetos je stigla ponuda za koju sam bio zainteresovan, ali pošto sam ostao u klubu odlučio sam da sam istom željom i voljom igram u Engleskoj" poručio je strijelac devet golova na 13 utakmica u Liverpulu ove sezone.

Het-trik protiv Spartaka bio mu je prvi u klupskoj karijeri i zbog toga ga smatra najvažnijim.

"Sigurno da mi je ovo najvažniji het-trik u karijeri. Postigao sam jedan za Brazil, ali ovaj je sigurno bitniji."

Kutinjo je u Liverpul stigao 2013. godine iz Intera, a najveći uspjh za klub u kome je na 143 utakmice postigao 36 golova, bilo je finale Lige Evrope u sezoni 2015/2016.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije