Fudbal

Legenda Junajteda o Pogbi: On je idiot

Legenda Junajteda o Pogbi: On je idiot
Foto: Arhiva | Legenda Junajteda o Pogbi: On je idiot

Čuveni fudbaler Mančester junajteda, Pol Ins, osuo je paljbu po zvijezdi “crvenih đavola” Polu Pogbi zbog odnosa prema dresu koji nosi i igri uopšte, opravdavajući potez Žozea Murinja da na meču sa Arsenalom ne stavi Francuza u startnu postavu.

Klub sa “Old Traforda” očajno je počeo sezonu, a za loše rezultate i igru, kao najčešći krivci se pojavljuju Pogba i trener Žoze Murinjo. Pol Ins je kritike uputio na račun Francuza.

“Pogba je trebalo da bude igrač svjetske klase, a on na terenu djeluje prosječno. Ako misli da može da izađe na teren i izvede par glupih trikova, nakon kojih izgubi loptu, on je idiot”, rekao je 51-godišnji Englez.

On se tu nije zaustavio.

“Možete da krivite Murinja za neke stvari, ali ne za sve. Pogba ne može da pomogne sebi. Nije bitno koliko ti je zvučno ime, niko nije toliko značajan da ne smije da bude izostavljen iz postave Junajteda”, rekao je Ins.

Mančester junajted i Arsenal su podijelili bodove u 15. kolu Premijer lige, pošto su remizirali – 2:2. Pogba je na toj utakmici, na teren ušao u 75. minute.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije