Fudbal

Lopezov sin u dresu Ikardija

Lopezov sin u dresu Ikardija
Lopezov sin u dresu Ikardija

Južnoamerička sapunica u kojoj su glavni protagonisti argentinski fudbaleri Maksi Lopez, Mauro Ikardi i starleta Vanda Nara iz dana u dan dobija novu epizodu.

Južnoamerička sapunica u kojoj su glavni protagonisti argentinski fudbaleri Maksi Lopez, Mauro Ikardi i starleta Vanda Nara iz dana u dan dobija novu epizodu.

Nakon nedjeljne epizode u kojoj je napadač Sampdorije (Lopez) odbio da se rukuje sa zemljakom koji mu je preoteo ženu, Ikardi je nastavio sa starom praksom da kači slike na društvene mreže, a na kojima provodi vrijeme sa njegovom djecom.

Nakon serije fotografija na kojima razmjenjuje nježnosti sa Lopezovom bivšom suprugom, napadač Intera je nastavio da provocira svog nekadašnjeg fudbalskog idola, pa često objavljuje fotografije na kojima je sa Lopezovim sinovima (Valentino (5), Konstantino (4) i Benedikto (3)).

Posljednja u nizu fotografija, i to samo nekoliko sati nakon meča Sampdorije i Intera, osvanula je na Ikardijevom Twitter profilu a na njoj se vide Ikardo i Valentino u šetnji, a mališan ima dres Intera sa brojem 9 (Ikardijev).

Uslijedile su lavine kritika, ali to izgleda ne dotiče Ikardija, koji je kao devetogodišnjak prije 12 godina blistao od sreće kada je od osamnaestogodišnjeg Lopeza dobio autogram. Od tog trenutka Ikardi je postao njegov prijatelj i štićenik.

Lopez je bio njegov idol dok je igrao za River Platu (2001-2005), a kasnije i za Barselonu, u čijem omladinskom pogonu je bio Ikardi. Prijateljstvo se kasnije nastavilo u Italiji kada su prošle sezone zajedno nosili dres Sampdorije. Ikardi je imao svu Lopezovu zaštitu i podršku, a ovaj izgleda nije imao pojma šta mu se dešava iza leđa. Zato je za sve bio šok kada se ispostavilo da su Vanda i Ikardi imali aferu dok je ona još bila sa Lopezom, mada su se kasnije pojavile i neke tvrdnje da je i Lopez šarao sa strane. 

Brak se raspao, a Vanda i Ikardi su nastavili svoju vezu. I sve bi to možda i moglo da prođe bez velike medijske pažnje da Ikardi ne koristi svaku priliku da javno poruči kako je u velikoj ljubavi sa Vandom. Nije se libio da objavljuje ni zajedničke slike iz kreveta, a čak je i Maksijevu djecu koja žive sa majkom koristio u te svrhe, oblačio ih u Interov dres sa njegovim imenom i tim fotografijama se hvalio po društvenim mrežama.

Italijanski mediji prenose da je mladi fudbaler totalno "izgubio kompas", a da to možda najbolje govori scena iz nedjeljnog meča kada je nakon gola otišao pred tribinu sa Sampdorijinim navijačima proslavljajući gol stavljanjem ruke na uho. Pred navijačima čiji je nekad bio ljubimac i koji su ga obožavali?!

Maradona bi ga prebio

Kada je prošle godine otkriveno da je Vanda Nara zbog veze s Ikardijem napustila Lopeza, legenda fudbala Dijego Armando Maradona bio je ljut kao puška.

"Ikardi je izdajnik. Odlazi u kuću Maksija Lopeza, pravi se da mu je prijatelj, a onda mu ukrade ženu. U moje vrijeme znate šta bismo uradili nekom takvom? Stavili bismo ga u centar, okružili ga i onda prebili", poručio je Maradona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije