Fudbal

Luka Modrić: Bio bih konobar da nisam nogometaš

Luka Modrić: Bio bih konobar da nisam nogometaš
Luka Modrić: Bio bih konobar da nisam nogometaš

ZAGREB - Luka Modrić, fudbaler Real Madrida, zadržao se u Zagrebu nakon utakmice sa Norveškom kako bi primio nagradu za najboljeg hrvatskog reprezentativca u izboru djece koja su učestvovala na Sportskim igrama mladih.

Modrić je dobio glasove više od 40.000 djece, a plaketu je dobio na svečanosti, kojoj su prisustvovali mnogobrojni mališani.

"Svaka osobna nagrada razlog je velikom zadovoljstvu i priznanje da ono što radimo, radimo dobro. Svi smo mi nekada bili djeca i sigurno je, kad te djeca proglase, da je to jedno veliko priznanje i za mene velika čast. Znamo da djeca govore iskreno, govore što misle i iskazuju emocije iz srca", rekao je Modrić.

Luka je zatim odgovorio i na nekoliko pitanja koja su mu postavljali mladi Petrinjci Leona i Borna, voditelji svečanosti. Tako se od Modrića moglo čuli da su mu najdraži trenuci u karijeri debitantski nastup za Hrvatsku u utakmici s Argentinom i prošlogodišnje osvajanje Lige šampiona s Realom. Za sve klubove u kojima je igrao Modrić je rekao da su bili posebni, ali da najviše uživa u klubu u kojem trenutno igra.

Zanimljivo je bilo čuti kako je vidio svoj subotnji dvoboj sa budućim saigračem iz Reala i da li mu je bilo teško igrati protiv norveškog čuda od djeteta, 16-godišnjeg Martina Odegarda. Na pitanje da li je pred Odegardom velika karijera, Modrić je u šaljivom tonu odgovorio:

"Pa, sudeći po rezultatu i nije baš. Ali, on je veliki talent, odličan dečko i, ako se nastavi kvalitetno razvijati, ne mora se bojati za karijeru".

Mališane je zanimalo i Lukino mišljenje o kritikama selektora Hrvatske Nike Kovač nakon utakmice sa Norveškom:

"Pa dobro, ne bih se htio previše time baviti, najvažnije je da smo pobijedili i upisali nove bodove. Izbornik vjerojatno želi od nas maksimum i da sve bude idealno, što je rijetkost u nogometu. Ali, svi smo zadovoljni nakon visoke pobjede nad jednom zaista kvalitetnom ekipom."

Za kraj je uslijedilo pitanje "šta bi bio da nije nogometaš".

"Nisam o tome previše razmišljao. Po struci sam ugostitelj, tako da bih vjerojatno bio konobar ili nešto slično. Hvala Bogu da sam se opredijelio za nogomet", zaključio je Modrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije