Fudbal

Makedonska Škendija objasnila zašto je bolja od Milana

Makedonska Škendija objasnila zašto je bolja od Milana
Foto: Ilustracija | Makedonska Škendija objasnila zašto je bolja od Milana

Milan će se za ulazak u Ligu Evrope boriti protiv Skendije, a Makedonci su za tu priliku napravili video u kojem italijanskom divu objašnjavaju po čemu su sve bolji od njih. Skendija ima iste boje kao i Milan pa su Makedonci podsjetili crveno-crne iz Italije da znaju "da su im Italijani pokrali dresove, ali im opraštaju".

"Mi smo Skendija iz Tetova. Naš grad osnovali su Iliri hiljadu godina prije Hrista. Vi imate Duomo di Milano, a mi imamo šarenu džamiju koja je starija od Duoma. Priznajemo da nam se sviđa Monika Beluči, ali Italijani su ludi za glumcem iz Tetova Blerimom Destanijem", nabrajaju Makedonci u videu pa dodaju:

"Italijani se lako zaljubljuju i lako slome srce. Možemo im ponuditi našeg svjetski poznatog kardiologa doktora Omera Džemailija. Italijani imaju nabolje tjestenine i pice, ali mi imamo najboljeg kuvara na svijetu, Renea Redžepija. Vaš stadion prima 80.000 ljudi, ali naš grad ima 100.000 ljudi. Vaši igrači vrijede više od 330 milijuna evra, ali naši koštaju 400 miliona denara", stoji u šaljivom videu.

Na kraju Makedonci zaključuju:

"Ukrali ste nam dresove 1994., ali to je u redu. Nećemo od toga raditi velike probleme. Srca stanovnika Tetova kucaju crveno i crno, baš kao i ona iz Milana. Vidimo se tamo, prijatelji!"

(100posto.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije