Fudbal

Matić objavio sliku "sukoba" s Kostarikancima i oduševio komentarom

Matić objavio sliku "sukoba" s Kostarikancima i oduševio komentarom
Foto: Ilustracija | Matić objavio sliku "sukoba" s Kostarikancima i oduševio komentarom

Orlovi su oduševili naciju u prvoj utakmici Mundijala protiv Kostarike, gdje su pobijedili sa 1:0. Više od pobjede, navijače je odušeila borba koju su prikazali i kako su "ginuli" za dres Srbije.

Jedna od najupečatljivijih scena bila je u završnici utakmice, kada se Nemanja Matić sukobio sa cijelim timom Kostarike, nakon što je jedan od članova stručnog štaba želio da ga isprovocira uzimanjem lopte pored aut linije.

Matić je pokazao zube i sam je krenuo na čitavu klupu rivala, kojima su se pridružili i mnogi igrači iz polja.

Nekoliko sekundi je trajalo koškanje i guranje, a Matić je sve vrijeme bio sam, dok se nisu pridružili i ostali igrači Srbije, nakon čega se situacija smirila.

Ta situacija bila je i hit na društvenim mrežama, pa su mnogi savjetovali i predsjednika SAD-a, Donalda Trampa, da pozove Matića da mu čuva granicu sa Meksikom.

Sam Matić je poslije meča opisao i zašto je ušao u sukob, a oglasio se i na Instagramu, gde je uz fotografiju sukoba napisao i komentar kojim pokazuje koliko je spreman da brani dres sa nacionalnim grbom.

"Ne dam ja na tebe!", napisao je Matić uz zastavu Srbije.

Srbija svoj naredni meč igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova, a pobjeda bi Srbiji donijela plasman u nokaut fazu.

 

Ne dam ja na tebe 

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije