Fudbal

Mažić nakon svjetskog derbija sudi utakmicu Zonske lige Beograda

Mažić nakon svjetskog derbija sudi utakmicu Zonske lige Beograda
Mažić nakon svjetskog derbija sudi utakmicu Zonske lige Beograda

Milorad Mažić, jedan od najboljih FIFA-inih internacionalnih sudija u subotu, 29. oktobra, sudiće utakmicu Zonske lige Beograda Jedinstvo Surčin - Borac Ostružnica.

"U cilju popularizacije suđenja, ali i amaterskog fudbala u cjelini, naredne subote u 12. kolu Zonske lige Beograda posjetioci će imati priliku da vide na djelu našeg najboljeg fudbalskog sudiju kako sudi na utakmici Zone. Naime, ideju koja je došla iz FS Srbije prvi će u djelo sprovesti naš najbolji sudijski tim na čelu sa Miloradom Mažićem.

On će zajedno sa svojim kolegama pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem činiti sudijsku trojku na utakmici u Surčinu između domaćeg Jedinstva i osturžničkog Borca. Utakmica se igra u subotu, 29. oktobra 2016. godine, u 13.30 časova u Surčinu na stadionu FK Jedinstvo", saopšteno je iz Fudbalskog saveza Beograda.

Zanimljivo, prije osam dana Mažić i njegovi asistenti sudili su derbi trećeg kola Lige prvaka između Barselone i Man;ester Sitija.

Arbitar koji je dijelio pravdu na EURO 2016, ljetos odigranom u Francuskoj, te prošlosezonsko finale UEFA Super kupa između Reala i Sevilje, odlukom FS Srbije predstojećeg vikenda okušaće se u amaterskom fudbalu, odnosno četvrtom stepenu takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije