Fudbal

Meč registrovan rezultatom 2:2

Meč registrovan rezultatom 2:2
Meč registrovan rezultatom 2:2

Takmičarska komisija N/FS BiH danas je odbila žalbu Olimpica na nastup Jovana Vučinića, fudbalera Radnika, u meču BH Telecom Premijer lige BiH, a ujedno je sporovela odluku FIFA i vratila tri boda Borcu.

Utakmica 15. kola, odigrana u Velikoj Obarskoj između Radnika i Olimpica, nakon odbijene žalbe sarajevske ekipe registrovaa je postignutim rezultatom 2:2. Tim sa "Otoke" žalio se na nastup Vučinića, koji je, po njihovim tvrdnjama, igrao sa tri žuta kartona, ali je Milorad O. Lale, predsjednik Takmičarke komisije N/FS BiH, istakao da je igrač suspenziju odradio u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske.

"Kup RS sastavni je dio Kupa BiH, tako da je igrač mogao da odradi suspenziju u entitetskom kupu. Nije to jedini primjer, to se već dešavalo, pa čak i ove sezone. Odluka je donesena jednoglasno, a Olimpic ima pravo na žalbu Apelacionoj komisiji u roku od sedam dana", istakao je predsjednik Takmičarske komisije N/FS BiH.

Na sastanku u srijedu Banjalučanima su vraćena tri boda, koja su im prvobitno bila oduzeta zbog duga prema bivšem igraču Perici Stančeskom i "crveno-plavi" na pauzu idu sa 27 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije