Fudbal

Mesi sa zamotanom nogom: Korak po korak, vraćam se jači

Mesi sa zamotanom nogom: Korak po korak, vraćam se jači
Mesi sa zamotanom nogom: Korak po korak, vraćam se jači

Barselona - Lajonel Mesi javio se svojim obožavaocima na Facebooku porukom kako se oporavlja od povrede i da će se na teren vratiti još jači. Pozdravio je saigrače.

Kada na fudbalskim terenima nema (po)najboljeg igrača na svijetu, ništa nije isto. Znaju to u Barseloni koja se muči u prvenstvu i Ligi šampiona, znaju to i u argentinskoj reprezentaciji, a znaju i svi navijači koji rado prate njihove igre.

Lajonel Mesi polako se oporavlja od povrede ligamenata lijevog koljena koju je zadobio u utakmici protiv Las Palmasa 26. rujna. Odbacio je štake, ali još uvijek miruje, što je potvrdio fotografijom na stranici na Facebooku.

- Korak po korak, radim i oporavljam se kako bih se vratio jači - napisao je fudbaler Barselone usvrnuvši se na predstojeće utakmice reprezentacije protiv Ekvadora kod kuće i Paragvaja u gostima na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji:

- Želio bih poslati velik zagrljaj i punu podršku saigračima iz reprezentacije.

Bude li oporavak tekao po planu, Mesi bi mogao konkurisati za nastup protiv Real Madrida na Santiago Bernabéu osam sedmica nakon povrede, što je vrijeme oporavka koje su procijenili ljekari. No upitno je kada će opet biti 100 odsto spreman.
 

Paso a paso, sigo recuperándome bien para volver más fuerte. Quiero aprovechar para mandar un abrazo grande y mucho...

Posted by Leo Messi on 8. listopad 2015

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije