Fudbal

Mihajlović o navijačima Krotonea: Ciganin ili Srbija, to je njima isto

Mihajlović o navijačima Krotonea: Ciganin ili Srbija, to je njima isto
Foto: Ilustracija | Mihajlović navijačima Krotonea: Ciganin ili Srbija, to je njima isto

Siniša Mihajlović trener Torina našao se na udaru navijača na jučerašnjoj utakmici protiv Krotonea u osmom kolu italijanske Serije A.

Mihajlovića su vrijeđali navijači domaćeg Krotonea.

Nakon što se sabrao, srpski trener o uvredama je progovorio javno i oštro.

"To su neznalice, nadam se da Krotone neće platiti zbog tih kretena. Ciganin ili Srbija, to je njima isto. Oni ne shvaćaju da ne vrijeđaju samo mene, nego čitav moj narod. Ne mogu se boriti sam, ne mogu ja tu ništa. Razumijem njihovu frustriranosti, shvaćam i da nisu obrazovani, ali zašto mi to ne kažu u lice?", rekao je Mihajlović ljutito nakon remija (2:2) sa Krotoneom.

Mihajlović smatra da je veliki broj individualnih pogrešaka rezultirao nepovoljnim  ishodom za Torino.

"Trebali smo biti odlučniji prema naprijed, ali drago mi je što nismo gubili glavu. Ipak smo primili golove na račun individualnih pogrešaka. To frustrira", rekao je Mihajlović za Sky Sport Italia.

Mihajlović je igrao za Crvenu zvezdu, Romu, Lacio i Inter iz Milana u kojem je i završio karijeru. Najviše nastupa odradio je s Lacijom i upisao 22 gola. Trenersku karijeru započeo je 2006. godine u milanskom Interu kao pomoćni trener. Kasnije je samostalno trenirao Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i reprezentaciju Srbije.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije