Fudbal

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio
Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

BUKUREŠT - Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocijenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje griješio.

"Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će i sutra pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio", rekao je Milinković novinarima uoči posljednjeg treninga crno-bijelih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

"Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš", zaključio je Brašanac

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se sutra u Bukureštu od 20.30, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije