Fudbal

Milošević zadovoljan žrijebom

Milošević zadovoljan žrijebom
Foto: Ilustracija | Milošević zadovoljan žrijebom

Savo Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije, rekao je da je zadovoljan žrijebom i da je uvijek dobro imati jednog atraktivnog protivnika.

Žrijebom u Moskvi odlučeno je da će Srbija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kosta Rikom.

"Moram da priznam da sam zadovoljan žrebom. Mislim da je uvek dobro da na velikom takmičenju igramo protiv jednog atraktivnog protivnika, a to Brazil svakako jeste", rekao je Milošević, a potom i dodao: 

"Imamo dve ekipe sa kojima možemo da igramo (Švajcarska i Kosta Rika). Kosta Riku ne poznajem dobro, ali imamo realne šanse da prođemo ukoliko damo svoj maksimum". 

Kada je riječ o Brazilu, Milošević smatra da ni u tom meču Srbija nije bez prilike. 

"Igrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv Brazila pre par godina i odigrali smo veoma dobro, ni u toj utakmici nismo bez šansi", istakao je Milošević. 

Milošević je kazao da ne zna da li će se lomiti između Srbije i Švajcarske za prolaz, pošto ne poznaje dobro Kosta Riku. 

"Teško je reći, ne znam snagu Kosta Rike, verujem da smo mi i Švajcarska malo u prednosti na njih, ali to je na papiru. Takođe, mislim da smo i za nijansu jači od Švajcarske, ali to je veliko takmičenje i mora se pokazati na terenu", kazao je Milošević. 

Srbija je trenutno bez selektora, a na pitanje kada ćemo saznati ime trenera koji će voditi Orlove na Mundijalu, potpredsjednik Saveza rekao je da "budemo strpljivi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije