Fudbal

Mojes: Moja sudbina ne zavisi od meča sa Olimpijakosom

Mojes: Moja sudbina ne zavisi od meča sa Olimpijakosom
Mojes: Moja sudbina ne zavisi od meča sa Olimpijakosom

LONDON - Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes odbacio je medijske špekulacije da njegova sudbina na Old Trafordu zavisi od ishoda sutrašnjeg revanša osmine finala Lige šampiona protiv grčkog Olimpijakosa.

Junajted mora da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča u Pireju, gdje je poražen sa 2:0, a eventualni prolaz među osam najboljih u elitnom takmičenju predstavljao bi "melem na ranu" posrnulom engleskom velikanu.

"Moja pozicija u klubu nimalo nije promijenjena. Znamo da smo u lošem položaju, ali vjerujemo u bolje sutra. Imam odličan posao, znam pravac kojim treba da idemo i držaću se toga", rekao je Mojes engleskim novinarima.

Porazom od Liverpula kod kuće u nedjelju (3:0) Mančester Junajted je dodatno pogoršao izglede da se domogne četvrte pozicije u Premijer ligi i izbori nastup u Ligi šampiona sljedeće sezone, a eventualna eliminacija od Olimpijakosa, prema engleskim medijima, predstavljala bi krah za Mojesa.

"Za mene je najveća garancija to što su mi čelnici kluba dozvolili da radim svoj posao. Nikada nismo razgovarali o mojoj budućnosti, pravimo velike planove da idemo napred, zato su mi i dali šestogodišnji ugovor. Ovo nije klub koji radi kratkoročno, Junajted je najveći klub na svijetu. Imamo vjeru; možda se to ne osjeća danas, ali mi ćemo ponovo ustati", kazao je Mojes.

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Mančester Junajteda i Olimpijakosa igra se sutra na Old Trafordu od 20.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije