Fudbal

Morata se nada povratku u Real

Morata se nada povratku u Real
Morata se nada povratku u Real

Fudbaler Juventusa Alvaro Morata potvrdio je da ima veliku želju da se vrati u Real Madrid i osvaja trofeje sa klubom u kojem je počeo karijeru.

Real na ljeto ima opciju da španskog napadača povuče iz Juventusa za 30 miliona evra, prema dogovoru koji su dva kluba napravila prije dvije godine prilikom transfera u Torino.

"Osvojio sam sve u Italiji više puta, igrao finale Lige šampiona, postizao golove i mnogo napredovao. Mislim da sam drugačiji igrač nego kada sam odlazio iz Reala, daleko drugačiji od mladog momka koji je sa puno entuzijazma napustio Santjago Bernabeu. Dokazao sam da mogu da igram za veliki klub i nadam se da će moj povratak u Real biti riješen do 13. juna", rekao je Morata za As.

Prvi napadač Španaca za predstojeći EURO u Francuskoj ističe da bi najbolji potez za njega u ovom trenutku bio povratak u Real.

"Želja mi je da pobjeđujem u Realu i igram sa vrhunskim fudbalerima, ali i da se osjetim važnim dijelom tima. Imam nekoliko ponuda iz Engleske, sve ću razmotriti, plata mi nije važna, iako sam srećan u Juventusu", zaključio je 23-godišnji fudbaler.

Morata je za dvije sezone u Juventusu postigao 27 golova na 93 utakmice i osvojio dvije duple krune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije