Fudbal

Mujkanović najavljuje titulu

Mujkanović najavljuje titulu
Foto: Ilustracija | Mujkanović najavljuje titulu

Ovosezonski minimum je ulazak u Ligu za prvaka, a dogodine napadamo titulu, kojom želimo uveličati 100 godina postojanja kluba, rekao je juče predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović.

Rezultatsku krizu, koja je u nedjelju uzrokovala i smjenu trenera Vlade Jagodića, nazvao je prolaznom. Novi strateg trebalo je da bude imenovan juče do kraja dana ili najkasnije danas.

"Slobodi je mjesto među klubovima koji će se boriti u Ligi za prvaka BH Telecom Premijer lige i od novog trenera očekujemo da to realizuje. Kriza je samo trenutna i nema mjesta panici. Klub je stabilan u svakom segmentu, ove godine minimum je ulazak među šest najboljih, a dogodine ćemo dodatno podići ljestvicu i napasti titulu, kojom ćemo, nadam se, proslaviti jubilej", kazao je Mujkanović.

Sa sada već bivšim strategom uprava Slobode imala je korektan rastanak.

"Dvadeset i dvije godine sam trener. Od toga 18 godina samostalan. Nisam doživio da u tri utakmice kod kuće ne postignemo gol. To je nešto što je i mene zateklo i to publika ne prašta", rekao je juče Jagodić i dodao:

"Shvatam sve simpatizere koji Slobodu žele da vide visoko. Razumijem njihovo nezadovoljstvo i moj odlazak je moralan čin, jer nisam mogao da ostvarim njihove želje. Očigledno je da se nešto u Slobodi mora mijenjati, a u bh. fudbalu najlakše je skinuti trenersku glavu. Nadam se da će nakon mog odlaska Sloboda ostvariti napredak iako mislim da će biti vrlo teško ako se ne iskorijene neke stvari koje ja nazivam vanfudbalskim."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije