Fudbal

Mujkanović suspendovan tri mjeseca

Mujkanović suspendovan tri mjeseca
Foto: Ilustracija | Mujkanović suspendovan tri mjeseca

N/FS BiH suspendovao je predsjednika FK Sloboda Senada Mujkanovića na tri mjeseca, a FK Borac zaprijetio suspenzijom ukoliko do zadanog roka ne izmiri obaveze prema bivšem igraču Drašku Žariću.

Na zahtjev Administracije za licenciranje Disciplinska komisija bh. kuće fudbala donijela je odluku kojom se prvom čovjeku tima sa "Tušnja" zabranjuje obavljanje svih funkcija u fudbalu.

"Sportski radnik odgovoran za administraciju, predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović, zbog prekršaja iz člana 76 stav 2 tačka B Disciplinskog pravilnika N/FS BiH, a odnosi se na odstupanje od rokova u postupku licenciranja, odnosno dostave dokumentacije za takmičarsku 2017/18. godinu, Administraciju za licenciranje klubova, kažnjava se vremenskom kaznom obavljanja funkcije od tri mjeseca. Suspenzija stupa na snagu danom pravosnažnosti ove odluke", objavljeno je u petak na stranici N/FS BiH.

Zbog istog prekršaja početkom sedmice Disciplinska komisija kaznila je i FK Sloboda novčano sa 5.000 KM. Takođe, nadležna komisija N/FS BiH dala je FK Borac rok da do 8. septembra dostavi dokaz o isplati finansijskih dugovanja prema Žariću u iznosu od 10.013 KM. U protivnom na snagu će stupiti suspenzija kluba iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije