Fudbal

Murinjo o Zlatanovoj povredi: Nisam doktor, ali loše je

Murinjo o Zlatanovoj povredi: Nisam doktor, ali loše je
Murinjo o Zlatanovoj povredi: Nisam doktor, ali loše je

Mančester junajted je poslije produžetaka eliminisao Anderleht (2:1) u četvrtfinalu Lige Evrope, ali je u samoj završnici regularnog toka meča ostao bez prve zvijezde tima Zlatana Ibrahimovića, koji je pri doskoku nezgodno povrijedio desnu nogu.

Osim njega ranije u toku meča se povrijedio i Markus Roho.

Da zdravstvena situacija u Junajtedu nije dobra potvrdio je poslije utakmice i menadžer "Crvenih đavola" Žoze Murinjo.

"Povrede Ibrahimovića i Roha sigurno nisu lakše prirode. Ipak, želio bih prvo da se obave ljekarski testovi, pa da onda govorimo o tome. Ja sam menadžer, a ne doktor, ali vjesti će biti negativne", rekao je Murinjo poslije prolaska svog kluba u polufinale Lige Evrope.

Mančester je na "Old Trafordu" došao u vođstvo preko Henrika Mhitarjana u 10, dok je Anderlehtu egal donio Sofijan Ani u 32. minutu. Ušlo se u produžetak jer je i u prvom meču u Belgiji bilo 1:1, ali je pobjedu engleskom timu donio mladi Markus Rašford u 107. minutu.

"Svi govore o njegovim kvalitetima, koji su fantastični, ali on je i mentalno sjajan. Rašford nije postigao gol od septembra, ali on i ja se razumijemo. Nije ni bitno kada nije strijelac, jer je njegov stav i pristup fantastičan", istakao je Murinjo kvalitete engleskog ofanzivca, koji je postao heroj pobjede svog tima.

(sportklub.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije