Fudbal

Muslin naknadno pozvao četvoricu igrača za Katar

Muslin naknadno pozvao četvoricu igrača za Katar
Muslin naknadno pozvao četvoricu igrača za Katar

Selektor Srbije Slavoljub Muslin odredio je koji će igrači putovati u Katar umjesto četvorice igrača koje Vojvodina nije pustila.

Kako piše Beta, spisku igrača iz Super lige koji će u četvrtak igrati protiv reprezentacije Katara prijateljsku utakmicu dodati su Marko Gobeljić iz Napretka, Jovan Djokić iz Javora i Nikola Stanković iz Radničkog iz Niša.

Oni su naknadno priključeni timu, pošto je Vojvodina odlučila da ne dozvoli Filipu Malbašiću, Bogdanu Planiću, Novici Maksimoviću i Aleksandru Paločeviću da putuju u Katar.

Odluka Vojvodine izazvala je veliku buru u srpskoj fudbalskoj javnosti, a novosadski klub je obrazložio da su ta četvorica igrača lakše povrijeđeni i da nije preporučljivo da putuju.

Svi ostali igrači koji su se našli na spisku, uključujući fudbalere Partizana, Crvene zvezde, Rada, Voždovca, Radničkog, Napretka, Mladosi i Čukaričkog dobili su dozvolu svojih klubova da putuju u Katar, uprkos tome što će se za vikend igrati redovno kolo domaćeg prvenstva.

Muslin je za predstojeću utakmicu pozvao petoricu igrača Vojvodine, a samo je Vladimir Kovačević dobio dozvolu da putuje.

Ekipa sačinjena od igrača iz Super lige sutra će otputovati u Katar, gdje će u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu igrati protiv domaće reprezentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije