Fudbal

Navijači Seltika pokazali šta misle o kraljevskom vjenčanju

Navijači Seltika pokazali šta misle o kraljevskom vjenčanju
Foto: Printscreen Facebook | Navijači Seltika pokazali šta misle o kraljevskom vjenčanju

Navijači Seltika pjesmom su pokazali šta misle o maniji oko kraljevskog vjenčanja princa Herija i Megan Markl.

Tridesettrogodišnji princ Heri i poznata američka glumica, 36-godišnja Megan Markl, proteklog vikenda izrekli su sudbonosno ‘da’ u kapelici Sent Džordž. Tako je po prvi put u istoriji u kraljevstvo Velike Britanije ušla Amerikanka i to holivudska glumica koja je popularnost stekla u popularnoj seriji "Suits".

Markl je rođena i odrasla u Los Anđelesu, Kalifornija. Ona i princ Heri upoznali su se na spoju naslijepo 2016. i zaljubili u šatoru pod zvijezdama u Bocvani. Ovim brakom, Markl je unijela duh modernosti i dašak holivudskog glamura u 1.066 godina staru britansku monarhiju.

Princ Heri je u subotu od kraljice dobio titulu vojvode od Siseksa i Megan je udajom za njega postala vojvotkinja od Siseksa. Ovo kraljevsko vjenčanje izazvalo je zanimanje medija čitavog svijeta, pa se tako našlo i u fokusu navijača.

Tim povodom, na društvenim mrežama osvanuo je video trenutka na Hampden Parku, domu škotskog velikana Seltika. Naime, 32.000 navijača Seltika pjesmom je pokazalo što misli o maniji oko "kraljevskog vjenčanja" princa Herija i Megan Markl.

"Možete zabiti svoje kraljevsko vjenčanje u gu*icu."

Inače, poznato je kako kod dijela Škota vlada netrepeljivost prema kraljevskoj porodici i svemu što dolazi iz Londona, iako se na referendumu o nezavisnosti Škotske večina Škota izjasnila za ostanak u Ujedinjenom kraljevstvu.

(net.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije