Fudbal

Nikolić: Oni su bogati, ali mi smo gladni uspeha

Nikolić: Oni su bogati, ali mi smo gladni uspeha
Nikolić: Oni su bogati, ali mi smo gladni uspeha

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je glad za pobjedama i uspjehom najveći adut njegove ekipe u meču sa finansijskii mnogo jačim šampionom Bugarske, Ludogorecom.

"Bugarski klub je već tri godine zaredom prvak. Prošle sezone imao je zapaženu ulogu u Evropi. Izuzetno su finansijski jaki, što je njihova prednost, međutim mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju novac, a mi glad za pobedama i to je naš najjači adut", rekao je Nikolić.

"Dobro se poznajemo, tu glad za uspehom moramo da prenesemo na teren, i da budemo spremni da se borimo za svaki centimetar terena. Ko god da je sa druge strane, šanse su podjednake", rekao je Nikolić.

Partizan je i prošle sezone igrao sa Ludogorecom u istoj fazi takmičenja. kada su Bugari slavili sa 2:1 kod kuće i sa 1:0 u Beogradu.

"Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogoreca. Svaki tim ima neke mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo ovaj dvomeč", rekao je Nikolić.

On je dodao da to nije meč koji odlučuje o "životu ili smrtu", ali jeste još jedna velika utakmica u istoriji Partizana.

"Borimo se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje na svetu, važno je da svi uživamo u ovome", poručio je Nikolić.

Partizan sutra putuje u Razgrad. Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca na programu je u srijedu od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije