Fudbal

Nula u Beogradu, Moskva odlučuje o osmini finala

Nula u Beogradu, Moskva odlučuje o osmini finala
Foto: Tanjug | Nula u Beogradu, Moskva odlučuje o osmini finala

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Moskovskog CSKA.

Obje ekipe su oprezno ušle u meč, a prvu pravu priliku imali su gosti u desetom minutu. Vitinjo je izašao jedan na jedan sa Borjanom, ali golman crveno-bijelih bez većih problema brani njegov šut.

Jedanaest minuta kasnije Ben je uzvratio iz slobodnjaka ali nije bio najprecizniji pa je loptu poslao samo nekoliko centimetara preko prečke.

U 35. minutu Zvezda je u novoj prilici preko Radonjića.  On je sam probio i raspalio po golu gostiju, ali Akinfejev odlično skida ovu loptu.

To je bilo i najzanimljivije što smo vidjeli u prvom dijelu, a drugo poluvrijeme otvara Le Talek, koji je promašio čist zicer i tako propustio da Zvezdu dovede do prednosti. Ponovo se iskazao Akinfejev.

Ben se ponovo našao u prilici nakon ubačaja u 61. minutu. Skočio je u blizini bijele tačke, ali na žalost šalje loptu pored lijeve stative.

Ben je u 76. minutu zamalo bio asistent. Ubacio je loptu u kazneni prostor Moskovljana, ali je ovaj put neprecizan bio Krstičić.

U narednom periodu CSKA je bio nešto aktivniji tim na terenu, ali odbrana Zvezde nije popuštala i nije gostima dozvoljavala da stvore ozbiljnu priliku i ugroze Borjana.

Do kraja meča igrači oba tima su se umorili pa je igra splasnula i nije bilo ozbiljnijih prilika, tako da je utakmica završena bez golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije