Fudbal

Ognjen Vranješ u Crvenoj zvezdi

Ognjen Vranješ u Crvenoj zvezdi
Ognjen Vranješ u Crvenoj zvezdi

Ognjen Vranješ, fudbaler Borca i mladi reprezentativac BiH, juče je u Beogradu dogovorio sve detalje u vezi s prelaskom u Crvenu zvezdu, a paraf na trogodišnji ugovor s trofejnim klubom staviće 5. januara, prvog dana zimskog prelaznog roka.

"Srećan sam što je sve konačno završeno i što sam ostvario dječački san. Danas se vraćam u Banjaluku, a put Beograda ću ponovo početkom godine. Žao mi je što napuštam Borac, ali još više se radujem što ću obući dres tako velikog kluba", izjavio je Vranješ.

Pouzdani defanzivac je dodao da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi opravdao povjerenje čelnika "crveno-bijelih".

"Ne bojim se izazova ni konkurencije. Radiću naporno kao do sada i trud se mora isplatiti. U stvari, evo već mi se isplaćuje, a nisam napunio ni 20 godina", kazao je Vranješ.

Na "Marakani" je juče boravio i Damir Špica, direktor Borca, koji je s predstavnicima Crvene zvezde pregovarao o obeštećenju za banjalučki klub, jer je Vranješ ugovorom vezan za "crveno-plave". Dogovor između dva, inače prijateljska, sportska kolektiva u načelu je postignut i Borac će uz određenu nadoknadu pustiti svog prvotimca.

"Razgovarao sam s Ilijom Ivićem, sportskim direktorom Crvene zvezde, i mogu da kažem da smo veoma blizu konačnog dogovora. Ima još nekih stvari koje moramo završiti, ali je već sada jasno da će Ognjen Vranješ preći u Crvenu zvezdu", rekao je Špica.

Za sada nije poznato gdje će Stojan Vranješ, Ognjenov stariji brat, nastaviti karijeru. I on je bio u kombinacijama da pojača Crvenu zvezdu, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije