Fudbal

Osim: Nadam se da ćemo biti dominantniji nego u prethodnom meču

Osim: Nadam se da ćemo biti dominantniji nego u prethodnom meču
Foto: FK Željezničar | Osim: Nadam se da ćemo biti dominantniji nego u prethodnom meču

Fudbaleri Željezničara u 23. kolu BH Telecom premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju na Grbavici dočekuju ekipu Zvijezde 09.

Trener Amar Osim na pres-konferenciji je kazao da se nada da u predstojećem susretu neće biti isti rezultat kao što je bio prethodni, kada su slavili fudbaleri Zvijezde.

"Bili smo bolji u prvom dijelu sezone, promašili nekoliko šansi, ali smo primili gol u posljednjim sekundama i izgubili na Grbavici. Teško je očekivati da se ponovi isti scenarij. Nadam se da ćemo biti dominantniji nego tu utakmicu i da nećemo strepiti do posljednje sekunde kao što je tada bio u slučaj", rekao je Osim.

Ekipu Zvijezde neće voditi trener Darko Nestorović, koji je prije nekoliko dana napustio klub.

"Ko god bude vodio utakmicu, ne vjerujem da će u tri - četiri dana moći neke stvari popraviti ili pokvariti. U ovoj utakmici će najveći dio biti na nama, pokušaćemo okrenuti utakmicu na naš mlin i ako mi budemo pravi mi ćemo se pitati u ovom susretu", kazao je Osim. 

Susret sa Zvijezdom propustiće Siniša Stevanović zbog tri žuta kratona, a zamijeniće ga Srđan Stanić. Ostali igrači su sremni za nedjeljni duel, koji se igra od 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije