Fudbal

Oštra reakcija Krstajića dan poslije utakmice: Nekad Hag, danas VAR

Oštra reakcija Krstajića dan poslije utakmice: Nekad Hag, danas VAR
Foto: Tanjug | Oštra reakcija Krstajića dan poslije utakmice: Nekad Hag, danas VAR

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je prilično oštro je reagovao na suđenje na meču sa Švajcarskom, dan poslije utakmice koja je u Kalinjnigradu završena porazom "orlova" sa 2:1, uz gol Đerdana Šaćirija u 90. minutu.

Krstajić sinoć nije bio toliko voljan da komentariše suđenje, ali je danas objavom na Instagramu to uradio.

On je objavio kolaž fotografija u vezi sa spornim momentom iz 66. minuta, kada su Fabijan Šer i Štefan Lihtštajner obgrlili Aleksandra Mitrovića i zajedničkim snagama ga oborili u kaznenom prostoru Švajcarske.

Njemački arbitar Feliks Brih ne samo da nije "svirao" jedanaesterac za Srbiju, već je dosudio prekršaj u napadu Mitroviću, a potom mu dao i žuti karton zbog protesta

"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić na pomenutoj društvenoj mreži i tako izrazio svoje nezadovoljstvo što novom, video-tehnologijom, nije pregledan sporni momenat koji bi značajno mogao da utiče na drugačiji ishod susreta u Kalinjnigradu.

Podsjetimo, poslije poraza od Švajcarske, "orlovi" u srijedu treba da pobijede Brazil kako bi se našli u nokaut fazi Mundijala, dok će u suprotnom spakovati kofere i krenuti kući, jer ne mogu na drugačiji način da se nađu među dvije ekipe koje iz E grupe idu u osminu finala.

Brazil i Švajcarska vode sa po četiri boda, Srbija ima tri, a otpisana Kostarika nijedan.

Čak i da "orlovi" odigraju neriješeno sa Brazilom, a Kostarika savlada Švajcarce, čime bi Srbija i "sajdžije" imale po četiri boda, Švajcarska bi išla dalje jer je bila bolja u međusobnom duelu.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije