Fudbal

Otamendi stiže u Junajted

Otamendi stiže u Junajted
Otamendi stiže u Junajted

Memfis Depaj je već završena priča, Jasper Silesen se sve više pominje kao zamena za Davida de Heu, a odbrambena linija Mančester junajteda dobija - Nikolasa Otamendija!

Poslije nekoliko neuspjelih pokušaja da Otamendija dovedu iz Porta, Crvenim đavolima velika želja konačno će biti ispunjena. Bar tako tvrdi argentinski list ''Ole'', koji je javnosti u zemlji Gaučosa iznio bombastičnu vijest - Junajted je sa Valensijom postigao dogovor, potpisao preliminarni ugovor i praktično kaparisao pouzdanog reprezentativca za narednu sezonu, prenosi Mozzart sport.

Iako nije pomenuto koliko novca je u igri, pomenuti list piše da je u pitanju pozamašna svota, a pretpostavlja se da je u pitanju suma u rasponu od 35.000.000 do 50.000.000 evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula! Ipak, ističe se da će Otamendi Junajted tek pojačati po završetku Kopa Amerike, koja startuje 11. juna, a završava se 4. jula.

Ole je informaciju o velikom poslu Junajteda potkrijepio tvrdnjom da Otamendi ima veliku želju da poslije sjajne sezone u dresu Valensije, već ovog ljeta zaduži opremu kluba sa Teatra snova. Argentinskom defanzivcu, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i desnog beka, ugovor sa Valensijom ima do juna 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije