Fudbal

PSŽ u panici: Nejmar i Mbape povrijeđeni!

PSŽ u panici: Nejmar i Mbape povrijeđeni!
Foto: N.N. | PSŽ u panici: Nejmar i Mbape povrijeđeni!

U Pari Sen Žermenu se hvataju za glavu jer su iste noći dvojica najboljih igrača Parižana izašli iz igre zbog povreda, koji pritom vrijede oko 400 miliona evra.

Nejmar je povrijedio mišić noge poslije samo šest minuta, zamjenio ga je Evertonov Rišarlison koji se kasnije ispostavio kao dobro rješenje. Ljekar "Selesaa" Rodrigo Lasmar je rekao da je Nejmar osjetio nelagodu.

"Trebaće više vremena da se sve to analizira i ode na skener, ali u suštini ne bi trebalo da je ozbiljna povreda", rekao je Lasmar, što je putem društvenih mreža rekao i Nejmar.

Brazil je pobijedio Kamerun 1:0, Franucska je istim rezultatom savladala Urugvaj golom Žirua, ali je u 36. minutu ostala bez Kilijana Mbapea koji je povrijedio rame u jezivoj sceni poslije duela sa golmanom Urugvaja Martinom Kampanom.

Golman je potrčao ka Mbapeu da ga u kaznenom prostoru svoje ekipe "odsjekao", jer je hitri Francuz već primio loptu. Martin je uklizao, Mbape je pao i rame mu se našlo u potpuno neprirodnom položaju.

Didije Dešam je morao da ga mijenja Florijanom Tovanom, a sada slijedi strepnja da li će i koliko biti spremni za okršaj sa Liverpulom u Ligi šampiona za sedam dana.

Nejmar i Mbape su uz Kavanija dio udarnog trija PSŽ koji bi bez njih eventualno imao mnogo teži posao protiv Liverpula i Crvene zvezde u gostima, u odlučujuća dva kola Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije