Fudbal

Paje vrijedi 120 miliona evra, ali nije na prodaju

Paje vrijedi 120 miliona evra, ali nije na prodaju
Paje vrijedi 120 miliona evra, ali nije na prodaju

LONDON - Predsjednik Vest Hema Dejvid Saliven izjavio je da zvijezda tima Dimitri Paje vrijedi 120 miliona evra, ali da francuski fudbaler nije na prodaju.

Paje je na skoro završenom Evropskom prvenstvu bio po statističkim parametrima najbolji igrač šampionata, ali ni on nije pomogao Francuzima da izbjegnu poraz od Portugala u finalnom meču.

"Paje nije na prodaju samo zato što ga veliki klubovi žele. On vrijedi 120 miliona evra i u ovim godinama. Veoma je talentovan igrač i vjerovatno najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu. Ukoliko neko želi da obori svjetski rekord zbog njega, možda ćemo uzeti to u obrzir", rekao je Salivan za Dejli Miror.

Tokom karijere 29-godišnji Paje je nastupao za Nant, Sent Etjen, Lil i Marselj, prije nego što je u junu prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa "čekićarima" uz opciju produženja na još godinu dana.

Do sada je za Vest Hem upisao 38 nastupa uz 12 golova i bio je najbolji igrač kluba prošle godina, pa je uvršten i u idealni tim Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije