Fudbal

Partizanu protiv Bešiktaša dobar i remi

Partizanu protiv Bešiktaša dobar i remi
Partizanu protiv Bešiktaša dobar i remi

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana večeras dočekuju Bešiktaš u 3. kolu Lige Evrope, sa početkom u 21.05.

"Ima još 10.000 ulaznica na blagajnama. Pozivam navijače Partizana - kupite ih, podržite tim, pravimo vanredno dobre rezultate obzirom na okolnosti, broj igrača, rotacije... Fudbaleri su zaslužili podršku koja će ih nositi do poslednjeg sekunda, da ambijent bude pozitivan i da naša serija potraje što je moguće duže", rekao je danas Marko Nikolić, trener Partizana.

Vladica Kovačević, proslavljeni reprezentativni poslovođa Partizana, vjeruje da crno-bijeli mogu večeras da pobijede turski Bešiktaš.

"Turski tim zaslužuje svaki respekt. Ako crno-beli budu igrali po receptu iz minulog 147. večitog derbija sa Crvenom zvezdom možemo očekivati dobar rezultat", jasan je Vladica Kovačević.

Aleksandar Trifunović je poslije igračke karijere ostao u fudbalu. Nosi Partizan u srcu i živi za svaki uspjeh crno-bijelih.

"I remi je veliki uspeh. Bešiktaš je veliki i skup tim i sa njim je i remi uspeh. Naravno, treba vrebati priliku da sva tri boda ostanu u Humskoj", u svom stilu će Trifunović.

"Bešiktaš je u dobroj formi, igra ofanzivno, sada im je potrebna pobeda i uvereni su da će slaviti, ali im neće biti lako. Partizan uvek najbolje igre nakon pobede u derbiju", rekao je bivši igrač Partizana Radosav Petrović.

Bešiktaš je godinama u sjenci Galatasaraja i Fenerbahčea, ali je dolazak Slavena Bilića na klupu istanbulskih crno-bijelih sve preokrenuo.

"Sa njim igraju otvoreno, ofanzivno, sa mnogo pas igre. Napad im je jači o odbrane, Demba Ba uvek vuče igrača više na sebe i mnogo je nepredvidiv, nikad nije na istoj poziciji", istakao je srpski reprezentativac

Utakmicu Partizan - Bešiktaš možete da gledate na RTRS-u.

Partizan - Bešiktaš

Stadion: Partizana.

Kapacitet: 32.710.

Sudija: Paolo Macoleni (Italija).

Partizan: Lukač, Stevanović, Ćirković, Stanković, Volkov, A. Živković, B. Ilić, Drinčić, Pantić, Lazović, Škuletić.

Bešiktaš: Zengin, Kojbaši, Franko, Sivok, Mota, Hačison, Kavlak, Tore, Kojunlu, Sahan, Ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije