Fudbal

Pepe: Bili smo mnogo bolji od Barselone

 Pepe: Bili smo mnogo bolji od Barselone
Pepe: Bili smo mnogo bolji od Barselone

MADRID - Fudbaleri Reala Pepe i Serhio Ramos složili su danas u ocjeni da je madridski tim bio bolji rival od Barselone (3:1) u 9. kolu Primere i poručili da će nastaviti sa još boljim partijama u narednom periodu.

Real je na Santijago Bernabeuu pobjedio lidera Barselonu i približio joj se na samo bod zaostatka na tabeli Primere. Golove za Real postigli su Kristijano Ronaldo, Pepe i Karim Benzema, dok je strijelac za katalonski tim bio Nejmar.

"U drugom poluvremu smo zaigrali bolje, pokazali pobjednički mentalitet i okrenuli meč u našu korist. Bili smo mnogo bolji tim od Barselone. Želio bih da podsjetim da osvajanje Lige šampiona nije bilo slučajno, ovaj tim igra na najvišem mogućem nivou. Naporno smo radili kako bi bilježili uspjehe, nadam se da ćemo nastaviti ovako", rekao je Pepe za As.

Štoper Serhio Ramos istakao je da je veoma srećan zbog pobjede u El Klasiku, koja je madridski tim vratila u borbu za šampionsku titulu.   

"Bili smo sjajni u svim aspektima, iako smo primili rano gol, izdigli smo se i zabilježili veliki trijumf. U drugom poluvremenu imali smo veći posjed lopte, dominirali i bolje se snašli od Barselone", rekao je Ramos.

Real u narednom kolu Primere gostuje Almeriji 1. novembra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije