Fudbal

Petarda Sitija, Jovetić ostaje

Fudbaleri Mančester Sitija očitali su lekciju Milanu na turniru u SAD i slavili pobjedu od čak 5:1. Jedan od najboljih igrača "građana" bio je Stevan Jovetić, koji je postigao dva pogotka, a strijelci su još bili Skot Sinkler, Hesus Navas i Keleči Ihenačo, dok je jedini pogodak za "rosonere" djelo Sulija Muntarija. Jovetić je u ovom prelaznom roku bio na meti mnogih klubova, ali će, po svemu sudeći, ostati "građanin".

"Stevan dobro radi na treninzima, on je vrlo važan član našeg tima. Iako o njemu slušam mnogo glasina, moram da kažem da će Stevan ostati u Sitiju", rekao je Manuel Pelegrini, menadžer Sitija.

Milan je u dva meča primio osam golova, a trener Filipo Inzagi preuzeo je krivicu. Osim od Sitija, "roseoneri" su izgubili od Olimpijakosa (0:3).

"Ljut sam na sebe, jer je u smislu igre krivica moja, zajedno s mojim timom. Ali vratićemo se na pravi put. Moramo primati manje golova, tu se moramo popraviti", izjavio je Inzagi, koji je dodao:

"Čeka nas veliki posao, moramo se popraviti na svim poljima igre. Bili smo dobri u posjedu lopte, ali moramo se fokusirati na trenutke kada nemamo loptu. Bez lopte nismo dovoljno opasni i moramo bolje da reagujemo. Rad je jedina stvar koja će nam omogućiti da ostanemo konkurentni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije