Fudbal

Petrović zbog Arkana neće biti trener Sarajeva

Petrović zbog Arkana neće biti trener Sarajeva
Petrović zbog Arkana neće biti trener Sarajeva

SARAJEVO - Istaknuti trenerski stručnjak Ljupko Petrović neće potpisati ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, potvrđeno je iz premijerligaša sa „Koševa“.

Do naglog preokreta došlo je nakon što se na internet portalima pojavila fotografija na kojoj Petrović drži u ruci pušku, a instrukcije mu daje Željko Ražnatović Arkan. Nesuđeni trener „bordo tima“ objasnio je ukratko suštinu svog odnosa sa Ražnatovićem i okolnosti pod kojima je navodno i nastala sporna fotografija.

„Treba znati da je Arkan bio vođa navijača Crvene zvezde u vreme kada sam ja bio trener. Reč je o čoveku koji je imao ogroman uticaj i mogao da uradi sve što želi. Njega su se svi plašili, bila su to čudna vremena i čovek se u to vreme i da je želeo nije se mogao izmaknuti i pobeći od nekih stvari“, rekao je Petrović.

Autentičnost fotografije još uvije niko nije potvrdio, ali ni negirao. Kako saznaju „Nezavisne“ portali su do nje stigli preko navijača Sarajeva, koji su je dobili od pristalica „delija“. Petrović je u Sarajevo stigao u utorak i sa čelnicima kluba dogovorio saradnju nakon smjene Roberta Jarnija. Prvi, i po svemu sudeći jedini trening, sa timom sa „Koševa“ odradio je u srijedu poslijepodne. Sarajevo već sutra igra prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu protiv Zvijezde iz Gradačca, a Petrović je svojim dolaskom kao prioritet stavljao osvajanje Kupa BiH.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije