Fudbal

Policija na fudbalskim terenima

Policija na fudbalskim terenima
Policija na fudbalskim terenima

BANJALUKA - U Banjaluci se danas, povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske - Aranđelovdana, održava turnir u malom fudbalu na kojem učestvuje 18 ekipa pripadnika policije.

Načelnik Jedinice policije za poslove obezbjeđenja ličnosti i objekata Uprave policije Republike Srpske Borislav Šarić rekao je Srni da se turnir u malom fudbalu održava tradicionalno u vrijeme obilježavanja krsne slave MUP-a Republike Srpske.

Šarić je rekao da su ekipe sastavljene od osnovnih organizacionih jedinica u sjedištu ministarstva i unutrašnjih organizacionih jedinica Centra javne bezbjednosti Banjaluka. 

Na turniru učestvuju ekipe Uprave policije, Uprave kriminalističke policije, Specijalne jedinice policije, Uprave za policijsko obrazovanje i ekipe policijskih stanica sa područja opština Srbac, Laktaši, Čelinac, Kotor-Varoš, grada Banjaluka i Potkozarja.

Prema riječima Šarića, prvoplasiranoj ekipi će biti uručen prelazni pehar, koji se trenutno nalazi kod pobjedničke ekipe Uprave policije, koja je i organizator ovog turnira.

"Tradicija je da pobjednik prethodnog turnira organizuje turnir, ovaj put je to Uprava policije, koja je pripremila prigodne nagrade za najbolje ekipe i pojedince, a to su prelazni pehar i diplome", rekao je Šarić.

On je dodao da su ekipe zainteresovane za sportsko nadmetanje i da su uglavnom sve utakmice neizvjesne i zanimljive. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije