Fudbal

Policija uhapsila fudbalera za vrijeme utakmice

Policija uhapsila fudbalera za vrijeme utakmice
Foto: Screenshot | Policija uhapsila fudbalera za vrijeme utakmice

Ponekad fudbalske utakmice moraju biti prekinute zbog više sile, na primjer jake oluje, češće zbog sukoba navijača ili ulaska navijača u teren, ali da se utakmica prekida kako bi policija privela jednog fudbalera, prilično je rijedak slučaj.

Na jednoj od utakmica peruanskog kupa policajci su došli po igrača koji se predstavljao kao Cezar Montalvo, a zapravo se radi o dečku koji se zove Hose Antoni Larein Kontreras.

Iz nekog, samo njemu poznatog razloga, Kontreras je prije dvije godine ukrao identitet Cezara Montalva.

Hapšenje se odigralo na stadionu "Eloy Molina Robles" na kojem su kup utakmicu igrali klubovi Sport Huanta i Union Kimbiri, javlja "América Deportes".

Prije ulaska u policijsko vozilo, uhapšeni je morao da ispuni jedan formular, a na snimku se čuje kako govori "ja sam fudbaler, nisam kriminalac".

Policija ga je nakon završetka formalnosti odvela sa stadiona. Međutim, nakon intervencije policajaca, nastupio je jedan drugi problem na terenu.

Naime, žestoko su se posvađali treneri ovih ekipa, jer je trener tima Kimbiri želio da zamijeni odvedenog igrača, ali se trener protivnika tome suprotstavio, govoreći kako se ne može zamijeniti igrač koji više nije na terenu.

Pošto se nisu mogli usaglasiti, utakmica je prekinuta pri rezultatu 2:0 za ekipu Sport Huanta, koja će se ujedno i plasirati u iduće kolo, prenosi "Bljesak.info".

Koja je pozadina krađe identiteta i kakve će posljedice snositi Cezar Montalvo, odnosno Hose Kontreras, nije saopšteno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije