Fudbal

Posvađali se Konte i Kosta (VIDEO)

Posvađali se Konte i Kosta (VIDEO)
Posvađali se Konte i Kosta (VIDEO)

Nije u Čelsiju sve idealno. I pored toga što su zabilježili dva trijumfa na posljednja dva premijeligaška meča unutar kluba postoje razmirice. U pitanju su ni manje ni više nego Antonio Konte i Dijego Kosta, mada to i ne treba da čudi toliko kada su njihovi temparamenti u pitanju.

Svađa je prevršila svaku mjeru poslije pobede protiv Lestera (3:0) kada je poslije drugog gola snažni napadač počeo manje da se trudi usljed velikog vođstva, a kada je sa klupe dobio instrukcije od trenera da počne da igra kako treba, uzvratio mu je gestikulacijom da mu je potrebna izmjena i tako jasno poručio ako ti se ne sviđa, zamjeni me.

Konte na to nije reagovao, napravio je drugačiju izmjenu i ostavio Kostu svih 90 minuta na terenu.

"Ja sam taj koji odlučuje, prihvatam odgovornost za svaku situaciju i ako mogu da ga ostavim cio meč na terenu uradiću. Mora i on to da shvati", jasan je bio Konte.

Međutim, poslije svega toga je u svlačionici došlo do žustre svađe u kojoj su obojica odgovarala povišenim tonom, ali nije išlo dalje od verbalnog sukoba.

Prema pisanju engleskih medija klub je stao na stranu trenera, a pored svega toga Konte razume da je Kosta njegov najbolji napadač u ovom trenutku i da mora da bude u prvoj postavi za derbi sa Mančester junajtedom u nedjelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije