Fudbal

Povrijeđeno 14 osoba, haos se smirio, igrači oba tima na terenu

Povrijeđeno 14 osoba, haos se smirio, igrači oba tima na terenu
Povrijeđeno 14 osoba, haos se smirio, igrači oba tima na terenu

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Partizan u okviru 24. kola Jelen Superlige.

Policija je privela oko 20 osoba zbog narušavanja i pokušaja narušavanja javnog reda i mira, uoči početka fudbalskog derbija, rekao je Tanjugu načelnik beogradske policije Veselin Milić.

Do sukoba je došlo na sjevernoj i istočnoj tribini između "delija" i najvjerovatnije grupe "Zabranjeni", koja podržava Partizan.

Prema riječima Milića, bilo je sukoba sa navijačima, ali je policija intervrenisala i nastaviće sa privođenjem svih koji narušavaju javni red, mir i bezbjednost.

Prema prvim informacijama, povrijeđeno je 14 osoba, ali će ih sigurno biti mnogo više, jer tek pristužu u ljekarske ambulante, a sukobi na tribinama su bili žestoki.

Prvi su se na teren vratili rezervni igrači Crvene zvezde i zauzeli mjesta na klupi, tačno 35 minuta od kada je trebalo da počne derbi.

Prema posljednjim informacijama, dvije opcije su bile u igri - da se derbi odloži za 10 dana ili da se odigra po pražnjenju dijela severne tribine, i izgleda da će derbi ipak biti odigran!

Bačena je mrlja na 148. vječiti derbi, a da utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana nije ni počela - uoči samog početka došlo je do velikih nereda i tuče navijača na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

POČEO JE DERBI!

Sa 42 minuta zakašnjenja zbog nereda na tribinama, međusobne tuče navijača i sa policijom, počeo je 148. večiti derbi.

Vezane vijesti:

Tuča na tribinama, letjele baklje i stolice!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije