Fudbal

Radojičić: Cilj je da se Borac bori za vrh

Radojičić: Cilj je da se Borac bori za vrh
Foto: Ilustracija | Radojičić: Cilj je da se Borac bori za vrh

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, primio je jutros delegaciju FK Borac predvođenu Brankom Kovačevićem, predsjednikom kluba. Čelnici kluba su gradonačelniku predočili finansijsko stanje, kao i rezultatske planove koji se prevashodno odnose na plasman u Ligu za prvaka u BHT Premijer ligi BiH.

"Svima nam je u interesu da se Borac bori za sami vrh Premijer lige BiH. Grad Banjaluka ove godine izdvaja 140.000 KM za finansiranje Borca, što je najveći pojedinačni iznos. Nekada je to bio veći iznos, ali kako se smanjivao gradski budžet tako su bila i manja izdvajanja za sport. Radi se i na tome da Borac riješi dugovanja koja postoje, a uprava ima dobre planove, ali je opterećenje ranijih dugovanja veliko", rekao je Radojičić.

On je istakao da će grad nastaviti da ulaže u sportsku infrastrukturu i apostrofirao je da je pomoćni teren otvoren početkom godine značajno poboljšao uslove za treniranje ne samo igrača Borca nego i drugih klubova.

Prvi čovjek Borca Branko Kovačević istakao je da je priorite svih u klubu rješavanje finansijskih problema, infrastruktura i razvoj omladinske škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije