Fudbal

Ramos: Nisam zaslužio karton, Pike: Navikli su na pomoć sudija

Ramos: Nisam zaslužio karton, Pike: Navikli su na pomoć sudija
Ramos: Nisam zaslužio karton, Pike: Navikli su na pomoć sudija

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos izjavio je da nije imao namjeru da povrijedi Lionela Mesija i da je 'prestrogo' dobio crveni karton koji je odlučio pobijednika u El Klasiku.

Ramos je u 77. minutu sa dvije noge oštro startovao na Mesija, za šta je dobio direktan crveni karton, Real je čak sa igračem manje izjednačio, ali je Mesi u sudijskoj nadoknadi donio trijumf Barseloni 3:2.

"Isključenje bi bilo pretjerano, nisam htio da povrijedim protivnika. Mislim da sam zaslužio žuti karton, zakasnio sam da uzmem loptu, ali nije bilo kontakta. Isključenje je promijenilo tok utakmice", rekao je Ramos španskim medijima, a s obzirom na isključenje i reakciju poslije toga kada je ironično aplaudirao sudijama čeka ga sigurna suspenzija.

Sa kapitenom prvaka Evrope složio se desni bek Reala Karvahal, ali i priznao da je Mesi imao sjajno veče.

"Crveni karton Ramosu odlučio je meč. Imali smo remi u rukama, ali smo ga ispustili u posljednjim sekundama. Nismo imali sreće, ali i dalje sve zavisi od nas, vjerujem da ćemo biti šampioni ",  kazao je Karvahal.

Kao i obično, nastavio se rat između Ramosa i Đerara Pikea koji je imao šta da kaže sinoć poslije meča.

"Shvatiće Ramos šta je uradio kada dođe kući. Bio je čist crveni, krenuo je sa obje noge, a Mesi je bio u čistoj šansi za gol. Na Santijago Bernabeu su navikli na to da im sudije gledaju kroz prste i kada arbitar odradi dobar posao odmah je loš čovjek", zaključio je Pike.

Real i Barselona poravnati su na vrhu tabele Primere sa po 75 bodova, s tim da Madriđani imaju meč manje od najvećeg rivala.

(novosti.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije