Fudbal

Rekreativo organizuje "Treće poluvrijeme" uz izložbu i svirku

Rekreativo organizuje "Treće poluvrijeme" uz izložbu i svirku
Rekreativo organizuje "Treće poluvrijeme" uz izložbu i svirku

Žurka pod nazivom "Treće poluvrijeme", u organizaciji Fudbalskog kluba Rekreativo, biće održana 3. decembra u Klubu studenata u Banjaluci (KSB).

"Bez povoda, gotovo spontano, baš kao i treća poluvremena koja se igraju na stadionu 'Dr Nele Karajlić', Fudbalski klub Rekreativo uz podršku 'Nektar piva' organizuje druženje za sve članove, prijatelje kluba i ostalu publiku. Na zagrijavanju koje počinje u 20 časova biće postavljena mini-izložba 'Rekreativo Kuće slavnih'", saopštili su organizatori.

Posjetioci će imati priliku da vide fotografije, članske karte i majice brojnih svjetskih zvijezda koje su postale počasni članovi Rekreativa, a moći će i da obuku dres ovog fudbalskog kluba i fotografišu se u njemu.

Tokom ove zanimljive večeri biće prikazan i dokumentarni film "Treće poluvrijeme" Igora Tešića koji traje 20 minuta, a čija je glavna tematika upravo FK Rekreativo.

Ovaj simpatični i humorom nabijeni dokumentarac s uspjehom je prikazan na brojnim domaćim i stranim festivalima, a dobitnik je i nagrade za najbolji regionalni film na festivalu "Kratkofil" 2011. godine.

U završnom dijelu večeri prisutni će moći da uživaju u svirci četiri banjalučka benda: "Važno obavještenje", "Triggersi", "Sopot" i "Neuro".

Organizatori pozivaju sve ljubitelje muzike, sporta i umjetnosti da 3. decembra dođu u KSB i kupovinom ulaznica po simboličnim cijenama od tri i pet KM podrže Fudbalski klub Rekreativo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije