Fudbal

Revijalne utakmice povodom godišnjice

Revijalne utakmice povodom godišnjice
Revijalne utakmice povodom godišnjice

DOBOJ - U Doboju se danas, povodom godišnjice postojanja Omladinske fudbalske škole /OFK/ "Fer plej", odigravaju revijalne utakmice svih takmičarskih selekcija na kojima učestvuju ekipe iz ovog grada i okoline.

Predsjednik Upravnog odbora Kluba Slavko Petrović rekao je Srni da na proslavi osim domaćina i Fudbalskog kluba "Željezničar" iz Doboja, učestvuju gosti među kojima gradačačka "Zvijezda", zenički "Čelik", tuzlanska "Sloboda" te "Mladost" iz Puračića.

U okviru revijalnih utakmica, biće organizovano uručivanje zahvalnica i prezentacija postignutih rezultata kluba koji je tokom godine postojanja osvojio više od 13 nagrada.

"Posljednji uspjeh je osvojeno treće mjesto na sedmom Dječijem fudbalskom festivalu u Samoboru, uz priznanje za najboljeg golmana koji nije primio gol tokom cijelog turnira", naveo je Petrović.

On je istakao da je riječ o jedinom sportskom kolektivu na području grada Doboja koji nema finansijsku podršku gradske uprave, već opstaje isključivo iz vlastitih prihoda,rekao je Petrović. 

Omladinska fudbalska škola "Fer plej" je za godinu dana rada okupila više od 100 dječaka iz Doboja i okoline, koji pod nadzorom šest trenera rade po programu holandske škole fudbala. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije