Fudbal

Ronaldo: Kao da smo igrali ragbi protiv Ludogoreca

Ronaldo: Kao da smo igrali ragbi protiv Ludogoreca
Ronaldo: Kao da smo igrali ragbi protiv Ludogoreca

MADRID - Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo uporedio je danas meč protiv bugarskog Ludogoreca sa ragbijem i dodao da su protivnički igrači bili previše grubi.

Portugalski napadač je zadobio povredu skočnog zgloba u finišu utakmice nakon oštrog starta jednog od fudbalera Ludogoreca.

"Dobio sam jak udarac, imam otvorenu ranu i tek će se vidjeti ozbiljnost povrede. To je bio veoma ružan potez bugarskog igrača i nekoliko puta mi se činilo da se igra ragbi meč. Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da se nalazimo na dobrom putu da se plasiramo u osminu finala", rekao je Ronaldo za španski list As.

Real je teže nego što se očekivalo ostvario pobjedu u Sofiji (2:1) pošto je poslije minusa od jednog gola uspio da preokrene rezultat, a strijelci su bili Ronaldo i Karim Benzema.

"Loše smo otvorili meč, oni su postigli gol i takve stvari se dešavaju. Niko nije savršen, pa ni mi. Uspjeli smo odmah da se vratimo. Ludogorec je dobar tim; to su dokazali i protiv Liverpula, ali ne mogu da se sjetim da su protiv nas stvorili puno šansi. Nismo ni mi odigrali sjajno, ali smo ostvarili cilj", rekao je Ronaldo.

Poslije dva odigrana kola Real u B grupi Lige šampiona ima maksimalnih šest bodova, Bazel i Liverpul imaju po tri, dok je Ludogorec bez bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije