Fudbal

Ronaldo odlazi ljut?

Ronaldo odlazi ljut?
Ronaldo odlazi ljut?

Raskol sa Florentinom Perezom, predsjednikom Real Madrida, izgleda da je dostigao vrhunac i najbolji igrač svijeta Kristijano Ronaldo će, po svemu sudeći, napustiti "kraljevski klub".

Razočaran odnosom Pereza prema Karlu Anćelotiju, kojem je nedavno uručen otkaz sa mjesta trenera, Portugalac bi mogao da ode iz kluba, javljaju španski mediji.

Ronaldo je preko društvenih mreža implicitno poslao poruku Perezu da bi Anćelotija trebalo zadržati, a eventualni dolazak Rafaela Beniteza na mjesto trenera je protumačio kao zaokret u pogrešnom smjeru. Ronaldo nije zadovoljan izborom nasljednika italijanskog stručnjaka i ozbiljno razmatra budućnost u klubu. Nagovještaji medija da će se Benitez u idejama i planovima okrenuti Garetu Bejlu, kojem će dati mnogo više prostora, samo su podgrijali sumnje i spekulacije. Navodno je najbolji strijelac Primere u nedavno završenom prvenstvu nezadovoljan time što Perez ima neograničeno i bezuslovno povjerenje u Velšanina, sa kojim je i sam Portugalac na terenu imao nesuglasica u više navrata minule sezone. Mediji pišu da upravo zbog toga Ronaldo aktivno razmatra opcije i mogućnosti za nastavak karijere, a nedavno je objavljeno da ima ponudu PSŽ-a.

Pitanje je koliko će zainteresovani klubovi morati da izdvoje novca kako bi kupili Ronalda, koji je u Real stigao iz Mančesrter junajteda za tada rekordnih 94 miliona evra. Portugalac ima ugovor do 2018. godine i to može da bude kamen spoticanja za sve one koji ga žele u svojim redovima. Prelazni rok još nije počeo i sigurno je da će biti velikih fudbalskih transfera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije