Fudbal

Ronaldo pakuje kofere za Pariz

Ronaldo pakuje kofere za Pariz
Ronaldo pakuje kofere za Pariz

U jednom od najbogatijih fudbalskih klubova svijeta ovih dana vlada užarena atmosfera.

Osim što su ostali bez titula u domaćem šampionatu i Ligi šampiona, mogli bi ostati i bez najvećih zvijezda Kristijana Ronalda i Gereta Bejla.

Najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo imao je hitan sastanak sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom na kojem mu je jasno stavio do znanja da je zabrinut za svoju budućnost u Madridu, prenosi "Marka".

Kako se navodi, Ronaldo je od prvog čoveka kluba želio da čuje kakvi su planovi s obzirom na to da je veoma nezadovoljan rezultatima u sezoni na izmaku, uprkos tome što je njegov lični učinak izuzetan.

Takođe, Portugalac je priznao da nije osjetio dovoljnu podršku kluba nakon što je bio na meti javnosti zbog rođendanske žurke, odmah poslije ubjedljivog poraza od gradskog rivala Atletika (4:0) u februaru.

Ugledni španski list tvrdi da je Ronaldo Perezu prvi put rekao da ima otvorenu ponudu Pari Sen Žermena i zaključuje da opcija rastanka sada nije nemoguća.

Osim ovog problema, neizvjesno je i šta će se desiti sa Bejlom, koji je takođe u posljednje vrijeme na udaru navijača. Za Bejla je najviše zagrizao Mančester junajted, koji je, ako je vjerovati pojedinim medijima u Engleskoj, spremio ponudu tešku 120 miliona evra. (Agencije)

Utajio porez?

Portugalski mediji prenijeli su da je Kristijano Ronaldo utajio porez u vrijednosti od 325.000 evra. Portugalac je, navodno, umjesto da plati 25 odsto od 1,3 miliona evra koje je dobio za promociju jedne banke, taj novac uz pomoć menadžera Žorgea Mendesa "provukao" kroz manje kompanije i platio duplo manje za obaveze prema državi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije