Fudbal

Ronaldo stiže u Beograd

Ronaldo stiže u Beograd
Ronaldo stiže u Beograd

BEOGRAD - Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo predvodiće reprezentaciju Portugala protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Portugal će 11. novembra gostovati Srbiji u Beogradu u posljednjem kolu Grupe I kvalifikacija za kontinetalni šampionat, koji će se naredne godine biti održan u Francuskoj.

Ekipa selektora Fernanda Santoša će prethodno 8. oktobra u Bragi dočekati Dansku u pretposljednjem kolu, a Srbija istog dana gostuje Albaniji u Elbasanu.

Portugal je prvi na tabeli Grupe I sa 15 bodova, ispred Danske koja uz utakmicu više ima 12 i Albanije, koja je treća sa 11. U grupi je još Jermenija koja ima dva boda, jedan više od posljednjeplasirane Srbije.

Na Santošovom spisku su:Golmani: Antoni Lopes (Lion), Rui Patrisio (Sporting) i Ventura (Belenenseš).
Odbrambeni igrači: Bruno Alveš (Fenerbahče), Žoze Fonte (Sautempton), Eliseu (Benfika), Neto (Zenit), Fabio Koentrao i Rikardo Karvaljo (obojica Monako).
Vezni fudbaleri: Andre Andre (Porto), Bernardo Silva i Žoao Mutinjo (obojica Monako), Žoao Mario (Sporting), Migel Veloso (Dinamo Kijev), Rafa Silva (Braga) i Tijago Mendeš (Atletiko Madrid.
Napadači: Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Dani (Zenit), Eder (Svonsi), Nani (Fenerbahče) i Rikardo Kvarežma (Bešiktaš).


Utakmica između Srbije i Portugala biće odigrana 11. oktobra od 18 časova na stadionu Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije