Fudbal

Rumeninge: Švajnštajger ostaje u Junajtedu

Rumeninge: Švajnštajger ostaje u Junajtedu
Rumeninge: Švajnštajger ostaje u Junajtedu

MINHEN - Direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumeninge ne očekuje da će Bastijan Švajnštajger napustiti Mančester Junajted i vratiti se u Bundesligu.

Bivši njemački reprezentativac je prošlog ljeta prešao iz Bajerna na ’Old Traford’, ali je zbog povreda odigrao 18 utakmica u Premijerligi.

Prema pisanju engleskih medija Švajnštajger je jedan od devetorice na koje Murinjo najvjerovatnije neće računati ove sezone i mogao bi da se vrati u Njemačku, ali je Rumeninge uvjeren da do toga neće doći.

Ja sam 100% siguran da se Bastijan neće vratiti i igrati Bundesligu. Bajern Minhen je njegov klub i on nikada ne bi igrao za drugi, bio bih iznenađen da se to desi. I dalje ga vidim u Junajtedu i mislim da može da se dokaže novom menadžeru ’Crvenih đavola’. Moža bi mogao da iznenadi Murinja. U svakom slučaju, on ima nevjerovatnu karijeru i ništa je ne može promjeniti, izjavio je direktor kluba iz Minhena.

Doskorašnji kapiten Njemačke ima ugovor u Mančesteru do juna 2018, a u petak se 31-godišnjak oprostio od reprezentativne karijere za koju ju je nastupio 120 puta i postigao 24 pogotka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije