Fudbal

S manekenkama istrčali na teren (FOTO)

S manekenkama istrčali na teren (FOTO)
S manekenkama istrčali na teren (FOTO)

Fudbaleri RKC Valvijka možda jesu posljednji u drugoj ligi Holandije, ali su nakon vikenda za nama sigurno klub o kojem se najviše priča.

Prije susreta s Emenom igrači ove ekipe su na teren izašli s oskudno obučenim manekenkama.

Rezultatima sigurno ne mogu da dospiju u žižu javnosti, ali su nakon meča 24. kola uspjeli bar nakratko da potaknu medije da pišu o njima više nego o slavnim klubovima iz te zemlje.

Povodom Dana zaljubljenih, umjesto s maskotama kluba, fudbaleri ove holandske ekipe su za ruke držali manekenke koje su u erotskom donjem rublju izašle na teren. Reakcija publike na tribinama bila je dovoljna da se to već tada proglasi za pun pogodak.

Bez obzira na oduševljenje prije početka meča, domaći fudbaleri nisu do kraja obradovali pristalice pošto su doživjeli još jedan poraz, ali od ekipe koja se bori za plasman u prvu ligu Holandije. Emen je nakon velike borbe slavio 1:0, ali je sigurno da je mnogima nakon sjajne uvertire rezultat ove utakmice u drugom planu.

RKC Valvijk je ubjeljivo posljednji na tabeli Erste divizije i tim je koji je posigao najmanje pogodaka. U 24 kola su slavili samo četiri puta i dosad su sakupili 18 bodova. Kada bi imali ovakvu uvertiru pred svaki susret do kraja sezone sigurno je da navijači ne bi toliko zamjerili za više nego loše rezultate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije