Fudbal

Sabatini odlučio: Džeko stiže u najskorije vrijeme

Sabatini odlučio: Džeko stiže u najskorije vrijeme
Sabatini odlučio: Džeko stiže u najskorije vrijeme

Rukovodstvo Rome gotovo naprasno donijelo je odluku da je došlo vrijeme za veliki remont u ekipi, zbog čega se u jednom momentu veliki broj prvotimaca našao na izlaznim vratima Olimpika, bez adekvatnih zamjena.

Međutim, dolaskom golmana Vojšćeha Ščensnija Vučica je pokrenula lavinu, koja bi trebalo da rezultira sklapanjem ekipe do 14. avgusta. Prvo naredno veliko pojačanje u Rimu trebalo bi da bude Mohamed Salah, koji bi na aerodrom “Fiumicino” trebalo da sleti danas oko 16.30, a ubrzo nakon toga trebalo bi da se stavi na raspolaganje Rudiju Garsiji i ostatku tima.

U međuvremenu sportski direktor Valter Sabatini sprema se na veliki put – od Atine do Londona. Sabatini bi u Pireju trebalo da „pokupi“ lijevog beka, a u pitanju je fudbaler Olimpijakosa Arthur Masuaku. Nakon neuspjelih pokušaja da se dovedu Levin Kurzava, Lukas Digne i Bernardo Mendi, izbor je pao na nekadašnjeg mladog reprezentativca Francuske, koji je pružio sasvim solidne partije za grčkog šampiona.

Potom slijedi odlazak u London, na novu rundu pregovora sa Mančester Sitijem oko angažmana Edina Džeke, a kako rimski “Corriere dello sport” tvrdi, posao bi trebalo da bude zaključen u najskorijem roku.

Ako uspije da zadrži i Alesija Romagnolija, Roma bi ponovo mogla da ima konkurentan i jak tim, ali Juventus je zasad ipak pobjednik prelaznog roka u Italiji.

(Vijesti.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije